Redactie

Lucasbrief

lucasbriefDe lucasbrief is het parochieblad van de lucasparochie. Dit blad verschijnt 1x in de 7 weken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de centrale website van de lucasparochie.

Catharinfo

De Catharinfo is de nieuwsbrief van onze geloofsgemeenschap. Dit blad verschijnt eens per 4 weken en wordt digitaal verspreid. Parochianen kunnen de meeste artikelen uit de Catharinfo ook op de website vinden.

Website

Sinds 2004 heeft onze geloofsgemeenschap een eigen website. Voor technische vragen en problemen en voor vragen over de e-mailadressen van de geloofsgemeenschap kunt u contact opnemen met de webmaster (webmaster@catharinaharderwijk.nl).

Heeft u iets te plaatsen?

Als u iets wil laten plaatsen op de website en/of de catharinfo, dan kunt u dit e-mailen naar redactie@catharinaharderwijk.nl of aanleveren via het onderstaande contactformulier. Ook als u opmerkingen, aanvullingen of commentaar heeft, of als u spellingsfouten ontdekt: meld het aan ons!

De redactie bepaalt of en waar het aangeleverde geplaatst zal worden. Een persoonlijk bericht zoals een memoriam of een verhuisbericht zal niet op de website geplaatst worden, maar alle overige zaken worden in zowel de catharinfo als op de website geplaatst, tenzij u zelf anders aangeeft.

Formulier voor kopij


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Wilt u een steentje bijdragen?

Lijkt het u/je leuk om mee te helpen met de website en/of catharinfo en wil je hier wat meer over weten? Mail ons gerust!