Contact

Bezoekadres

Catharinakerk
Van Maerlantlaan 1
3842 JA Harderwijk
Tel. 0341 – 412410
harderwijk@stlucas.nu

De Catharinakerk aan de Van Maerlantlaan is dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur. U kunt hier een moment van stilte vinden in de hectiek van alle dag, of een kaars aansteken bij ons bijzondere Mariabeeld. U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd om met ons de liturgie te vieren. Dit kan (bijna) iedere zondagochtend in de Catharinakerk. Voor actuele aanvangstijden kunt u kijken in het vieringrooster.

Uw adres:

Contactformulier

Als u niet weet aan wie u een vraag moet stellen, dan kunt u die aan het secretariaat sturen. Zij brengen u met de juiste persoon in contact.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Contactpersoon (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Zaalverhuur

De Catharinakerk beschikt over een parochiezaal die per dagdeel gehuurd kan worden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het secretariaat, tel. 0341-412410. De beschikbaarheid kunt u controleren via deze link.

Bereikbaarheid

Op donderdagmorgen is het secretariaat in de pastorie van 09.00 tot 12.00 uur geopend. U kunt hier terecht met al uw vragen, of gewoon langskomen voor een kop warme koffie. Uw telefoontje zal natuurlijk worden beantwoord. Op overige momenten is een antwoordapparaat aangesloten dat dagelijks wordt afgeluisterd.

Hoe te handelen bij ziekte of overlijden?

Bij ziekte
kunt u contact opnemen met Gerrie Celie,
coördinatrice zieken- en ouderenpastoraat.
Telefoon: 0341-417831.

Bij overlijden
kunt u bellen met de noodtelefoon: 06-20735121. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze vrijwilligers.

Voor Ziekenzalving of Ziekenzegen
kunt u bellen met de noodtelefoon: 06-20735121. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze vrijwilligers.