Vooraankondiging  St. Lucasreis in 2017: Ierland, september 2017

Wij van de werkgroep St. Lucasreizen zijn druk bezig om een nieuwe reis voor te bereiden. Volgend jaar zo rond september 2017 willen we naar Ierland gaan. Wandelend in de voetsporen van St. Patrick gaan we dit prachtige land verkennen. Ierland beschikt over een indrukwekkende geschiedenis en een prachtige natuur.

De details over deze reis en de datums van de voorlichtingsdagen zullen in de volgende Lucasbrief / Catharinfo gepubliceerd worden. Als uw interesse hierbij al is gewekt, dan is het verstandig om alvast vrij te houden zo rond september want dit beloofd weer een hele mooie reis te worden.

Onze geplande reis naar Lourdes in 2017 komt hierbij dus te vervallen omdat het Bisdom Utrecht in mei 2018 naar Lourdes gaat. Wilt u liever kleinschalig in een kleine groep en onder begeleiding van Fred Kok en een van onze werkgroepleden naar Lourdes dan kunt u in 2019 met ons mee. (zie ook de agenda)

Hartelijke groet namens onze werkgroep,
Willie van de Brug

De agenda voor de komende paar jaar:
2017: laatste maandag en dinsdag van juli tweedaagse busreis naar Kevelaer
2017: Ierland reis rond september St.Lucasreizen
2018: Lourdes reis in mei georganiseerd door het Bisdom Utrecht
2018: laatste maandag en dinsdag van juli tweedaagse busreis naar Kevelaer
2018: Nog nader te bepalen reis georganiseerd door St. Lucasreizen
2019: laatste maandag en dinsdag van juli  tweedaagse busreis naar Kevelaer
2019: Lourdes reis rond september georganiseerd door St.Lucasreizen

 

 

Reacties zijn gesloten.