Storingen website en e-mail

Zoals u wellicht al gemerkt heeft zijn deze website en de e-mailadressen van de parochie de laatste tijd slecht bereikbaar. Dat geldt ook voor de lokale websites en e–mailadressen. Dit heeft te maken storingen op de webserver van de parochie. Onze excuses voor het ongemak.

De nieuwe website is de eerste stap naar de uiteindelijke oplossing, maar helaas zijn we op dit moment nog voor een groot deel afhankelijk van onze eigen webserver, die steeds weer nieuwe problemen vertoont. Er wordt gewerkt aan een oplossing, maar dit kan helaas alleen in de avonduren.

Status:

  • Op dit moment is al het e-mailverkeer behalve de @stlucas.nu-adressen uit voorzorg uitgeschakeld. Mail wordt voorlopig vastgehouden als het niet bezorgd kan worden.
  • De websites zijn in principe wel bereikbaar.

Adriaan van Lent
Namens de websitecommissie

Reacties zijn gesloten.