Sint Maartenspel in Harderwijk

st-maartenspelOp zondagmorgen 13 november gaan we het St. Maartenspel doen in de H. Catharinakerk te Harderwijk. Aanvang: 11.00 uur.
Het is een interactief gebeuren. We spelen ad-hoc het verhaal van St. maarten uit met kinderen die dat willen, we praten er met elkaar over en we gaan samen zingen. Ook bidden we voor mensen die het moeilijk hebben. We sluiten af met een lampionnenoptocht door de kerk. Het wordt gezellig en heilig tegelijk!
Vergeet niet je lampion! En, oja… St. Maarten deelde zijn mantel. Wij delen met de Voedselbank. Neem je iets mee?
Het spel is afgestemd op de leeftijdsgroep van de kleuters tot en met groep 6 maar uiteraard zijn alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s van harte welkom! Voorganger: Antoinette Bottenberg i.s.m. werkgroep Vieren met Kinderen Harderwijk.
Meer info: www.stlucas.nu

Reacties zijn gesloten.